Prima   |  Adresați o intrebare

Adresați o intrebare

Nume, Prenume:
Email:
Telefon:
Adresa:
Mesaj: caractere rămase
Verificare:
    
 
Buna ziua, Imi spuneti va rog care sunt preturile pentru testarea mierii de albini pentru export in Europa? Va multumesc.
Bercaru Angela / 18.01.2017, 13:50
Centrul Naţional de Acreditare

Bună ziua!

În legătură cu întrebarea adresată de Dvs. Vă rugăm să Vă adresați la Laboratorul de Încercări al Centrului Republican de Diagnostic Veterinar (CRDV), pentru a obține mai mult informații. Datele de contact ale Laboratorului le găsiți pe site-ul acreditare.md, în rubrica Registre OEC acreditate, Registrul Laboratoare de Încercări.

O zi bună în continuare!

 
Spuneţine vă rog cum am putea să identificăm întreprinderile ori organizaţiile ce sunt acreditate în domeniul cerceătrilor pedologice (bonitatea solurilor)
Oleg Ojog / 07.07.2016, 10:26
Centrul Naţional de Acreditare

Identificarea întreprinderilor sau organizațiilor  ce sunt acreditate pentru încercări in domeniul pedologic pot fi găsite accesînd site-ul oficial www.acreditare.md în meniul Registre OEC acreditate/ Laboratoare de încercări.  Selectați laboratorul și anexa la certificatul de acreditare a acestuia,  unde se indica parametrii, matricea si metoda de încercare.

Astfel de încercări se efectuează in Centrele Monitoring al Serviciului Hidrometeorologic de Stat și în Centrele de Investigații Ecologice din cadrul Inspectoratului Ecologic de Stat.

 
 
Arrow Prev

 

 

MOLDAC este semnatar 
EA-BLA pentru încercări, etalonări, analize medicale, inspecții, certificare produse, certificare sisteme de management.

                    

MOLDAC este semnatar
ILAC-MRA
 pentru încercări, etalonări, analize medicale, inspecții.

                    

MOLDAC este semnatar 
IAF-MLA
 pentru certificare produse, certificare sisteme de management 

Arrow Next
Adresa:
Vasile Alecsandri 1. Oficiul 205, MD 2009, Chisinau, Moldova
Email: acreditare@moldac.gov.md
+373 22 210 316
+373 22 210 316
Creat de BRAND.MD     Total vizitatori: 804456 | ieri: 471 | azi: 130 | Online: 16
Servicii
Selectează culoarea