Prima   |  Comunicate de presă | Participarea Directorului MOLDAC la cea de-a 27-a Asamblee Generală a Asociației Interregionale pentru Standardizare (IRSA)

Participarea Directorului MOLDAC la cea de-a 27-a Asamblee Generală a Asociației Interregionale pentru Standardizare (IRSA)

  imprimare
25.04.2018   674 

 

Ședința celei de-a 27-a Asamblee Generală a Asociației Interregionale pentru Standardizare (IRSA) de data aceasta a fost găzduită de Organizația de Standardizare și Metrologie a Mongoliei, la Ulaanbaatar, în perioada 18-20 aprilie 2018. La ședința respectivă au participar reprezentanții țărilor membre, și anume Azerbaidjan, Georgia, Kârgâzstan, Mongolia, Moldova, Ucraina, Tadjikistan, Turcia și Cipru.

Deschiderea oficială a ședinței i-a revenit Președintelui Organizației de Standardizare și Metrologie a Mongoliei (MASM), dl. Gantumur Galbatrakh, care a salutat colegii și și-a exprimat gratitudinea de a fi gazda acestui eveniment. De asemenea, la ședința respectivă au participat Ambasadorul Turciei la Ulaanbaatar, dl. Muhittin Ahmet Yazal, actualul Președinte al Institutului de Standardizare din Turcia, dl. Sebahittin Korkmaz, precum și Vice-prim Ministrul Mongoliei.

Președintele MASM a continuat discursul său, menționând că strategiile și politicile care urmează să fie stabilite în domeniile standardizare și evaluare a conformității în cadrul IRSA vor contribui la dezvoltarea comerțului și relațiilor economice dintre țări.

Toate deciziile luate în cadrul ședinței respective au fost incluse în Protocolul celei de-a 27-a Asamblee Generală IRSA.

 

 
Arrow Prev

 

 

MOLDAC este semnatar 
EA-BLA pentru încercări, etalonări, analize medicale, inspecții, certificare produse, certificare sisteme de management.

                    

MOLDAC este semnatar
ILAC-MRA
 pentru încercări, etalonări, analize medicale, inspecții.

                    

MOLDAC este semnatar 
IAF-MLA
 pentru certificare produse, certificare sisteme de management 

Arrow Next
Adresa:
Vasile Alecsandri 1. Oficiul 205, MD 2009, Chisinau, Moldova
Email: acreditare@moldac.gov.md
+373 22 210 316
+373 22 210 316
Creat de BRAND.MD     Total vizitatori: 701840 | ieri: 167 | azi: 99 | Online: 4
Servicii
Selectează culoarea