Prima   |  Comunicate de presă | Participarea reprezentanților MOLDAC la ședința Comitetului pentru Publicare și Comunicare al EA

Participarea reprezentanților MOLDAC la ședința Comitetului pentru Publicare și Comunicare al EA

  imprimare
12.03.2018   549 

Doi reprezentanți ai Centrului Național de Acreditare MOLDAC au participat la activitățile celei de-a 33-a ședință a Comitetului pentru Publicare și Comunicare al Cooperării Europene pentru Acreditare EA, care s-a desfășurat în perioada 07-08 martie 2018. Gazda evenimentului a fost Organismul de Acreditare din Olanda (RvA), iar activitățile comitetului s-au desfășurat la sediul RvA din Utrecht, Olanda.

Ședința a fost prezidată de dna Lucyna OLBORSKA, Director PCA (Organismul de Acreditare din Polonia), fiind prima ședință condusă de d-ei în calitate de președinte al CPC. În cadrul ședinței a fost ales prin vot unanim vice-președintele Comitetului, dna Francesca NIZZERO din cadrul ACCREDIA (Organismul de Acreditare din Italia).

Cei 27 de membri prezenți la ședință au fost implicați în grupuri de lucru, în care și-au expus opinia privind reorganizarea paginii web a EA, precum și în discuții referitoare la sloganul pentru Ziua Mondială a Acreditării, care în acest an va avea genericul "Accreditation: Delivering a Safer World", cât și a materialelor promoționale care urmează a fi pregătite în comun de ILAC și IAF. La finele ședinței, fiecare reprezentant al ONA și-a expus experiența privind activitățile de promovare a acreditării prin Comunicare și Publicare.

Următoarea ședință a Comitetului pentru Publicare și Comunicare al EA se va desfășura în perioada 12-13 septembrie 2018, care va fi găzduită de COFRAC (Organismul de Acreditare din Franța).

 
Arrow Prev

 

 

MOLDAC este semnatar 
EA-BLA pentru încercări, etalonări, analize medicale, inspecții, certificare produse, certificare sisteme de management.

                    

MOLDAC este semnatar
ILAC-MRA
 pentru încercări, etalonări, analize medicale, inspecții.

                    

MOLDAC este semnatar 
IAF-MLA
 pentru certificare produse, certificare sisteme de management 

Arrow Next
Adresa:
Vasile Alecsandri 1. Oficiul 205, MD 2009, Chisinau, Moldova
Email: acreditare@moldac.gov.md
+373 22 210 316
+373 22 210 316
Creat de BRAND.MD     Total vizitatori: 701807 | ieri: 167 | azi: 67 | Online: 3
Servicii
Selectează culoarea