Prima   |  Comunicate de presă | Participarea reprezentanților MOLDAC la ședința Comitetului pentru Publicare și Comunicare al EA

Participarea reprezentanților MOLDAC la ședința Comitetului pentru Publicare și Comunicare al EA

  imprimare
17.03.2017   238 

În perioada 08-09 martie curent, la Praga, Republica Cehă, s-a desfășurat cea de-a 31-a ședință a Comitetului pentru Publicare și Comunicare (CPC) a Cooperării Europene pentru Acreditare (EA), la care a participat un reprezentant al Centrului Național de acreditare MOLDAC.

De data aceasta, în decursul celor 2 zile a fost pus accentul pe transformarea strategiei EA 2025 în obiective privind comunicarea și, ulterior într-un plan pentru comunicare, care urmează a fi parte componentă a planului strategic EA. Vice-președintele CPC Knut-Thomas SJÖLIE, din partea organismului de acreditare din Norvegia, a condus un workshop în vederea realizării acestui obiectiv.

În decursul a 2 zile, membrii comitetului, reprezentanți a 21 de țări, au examinat şi şi-au expus opiniile privind modul de utilizare de către EA a mijloacelor sociale de comunicare în masă şi de actualizare a paginii web EA, precum și de obținere a informațiilor relevante privind numărul de utilizatori care accesează documentele plasate pe pagina web EA.

Ședința a continuat cu aprobarea documentului EA-1/14 Procedure for Development and Approval of EA Documents and the Adoption of ILAC/IAF Documents, implementarea căruia urmează a fi stabilită.

Cea mai mare parte din timp a fost acordată discutării site-ului EA, a îmbunătățirii modalității de accesare a documentelor și de analiză a traficului pe pagina web a EA.

Reprezentantul MOLDAC, la fel ca și ceilalți membri ai comitetului prezenți la ședință, a expus o scurtă raportare a activităților desfășurate în vederea promovării comunicării pentru a spori difuzarea informațiilor utile prin intermediul paginii web www.acreditare.md și prin intermediul altor surse mass-media: conturile publice ale MOLDAC pe platformele Twitter și Facebook. 

 

 
Arrow Prev

                 

Arrow Next
Adresa:
Stefan Cel Mare 162. Oficiul 1322, MD 2004, Chisinau, Moldova
Email: acreditare@moldac.gov.md
+373 22 210 316
+373 22 210 316
Creat de BRAND.MD     Total vizitatori: 390418 | ieri: 232 | azi: 172 | Online: 3
Servicii
Selectează culoarea